Iedere dag
een glimlach

clouds
clouds
clouds

Vakantieprogramma

Planning voor de aankomende vakantieperiode.

Activiteiten herfstvakantie.

Dit vakantie programma is onder voorbehoud. De pedagogisch medewerkers van Kiekeboe kunnen ten allertijden het programma aanpassen.

 

Maandag; 16 oktober  

We beginnen deze vakantie met het maken van een herfstschilderij. We gebruiken hiervoor allerlei soorten materialen o.a. stof, sigarenkistjes, verf en knopen.

's Middags brengen we een bezoek aan het IVN. (instituut voor natuureducatie) in Maarheeze. Zij kunnen ons allerlei dingen vertellen over de natuur. 

Dinsdag 17 oktober 

Vandaag gaan we een heerlijke high-tea verzorgen die we natuurlijk zelf gaan opeten. We starten de ochtend met de voorbereidingen en gaan boodschappen doen zodat we alles in huis hebben om een heerlijke high-tea te gaan maken. 

Na het lekker eten gaan we 's middags apenkooi spelen in de gymzaal. 

 

Woensdag 18 oktober  

Vandaag mogen we allemaal in onze pyjama en op sloffen naar Kiekeboe komen. Het wordt vandaag een heerlijk relaxed dagje waarin we heerlijk gaan spelen, onze eigen bioscoop gaan maken en lekkere popcorn eten terwijl we kijken naar een leuke herfstfilm. 

 

Donderdag 19 oktober

We gaan vandaag naar de bossen. We gaan op zoek naar allerlei spulletjes die we kunnen gaan gebruiken tijdens de knutselactiviteit die in de middag gepland staat. 

Bij mooi weer nemen we de picknickmand mee en gaan we met z'n allen heerlijk picknicken in de bossen.

Vrijdag 20 oktober.

In de ochtend versieren we allemaal een T-shirt zodat we aan het einde van de dag naar huis gaan met een leuk aandenken aan deze laatste vakantiedag.

's Middags spelen we allerlei leuke spelletjes in de speelzaal.

 

clouds
clouds
clouds
clouds
clouds

Dit is Marja.
Bel of mail gerust
als je vragen hebt. 

0495-59 40 01

clouds
clouds
clouds