Iedere dag
een glimlach

clouds
clouds
clouds

Programma meivakantie 2023

Maandag 24 april: Piratendag!

We versieren ons schatkistje voor eigen ingeslagen munten. Ook hebben we een echte piratenspeurtocht. Benieuwd of we de schat vinden! De oudste kinderen gaan geocachen met een echt GPS apparaat.

Dinsdag 25 april

Trek je sportieve kleren aan want vandaag staat er een zeskamp op het programma. Allerlei leuke sporten/ spellen samen in een groepje. Het groepje met de meeste punten mag zich de kampioen van de dag noemen.

Woensdag 26 april

In de ochtend gaan we zelf wafels bakken. Eerst even op zoek naar een lekker recept en alle ingrediënten verzamelen. In de middag, als de wafels afgekoeld zijn, gaan we ze versieren en lekker opeten!

Donderdag 27 april

Koningsdag! Kiekeboe is gesloten.

Vrijdag 28 april

We knutselen ons eigen pennenbakje van origami papier of wc-rolletjes. We sluiten de week vrolijk af met mooie regenboog fruitspiesjes.

Maandag 1 mei

De kinderen van de onderbouw gaan zout kleuren en hier een mooi potje van maken. De bovenbouw gaat zelf zeepjes maken. In de middag is er een pannakooi voetbaltoernooi. 

Dinsdag 2 mei

Het is weer tijd voor "Kiekeboe on Wheels"! Iedereen mag een skelter, fiets, step, skates of iets anders op wielen meebrengen. Ook kunnen we vandaag een voertuig knutselen.

Woensdag 3 mei

In de ochtend knutselen we mooie vlinders. In de middag gaan we een speeltuinentocht maken en kijken we onderweg of we nog vlinders tegenkomen. 

Donderdag 4 mei

We spelen het 100 enveloppenspel. Kinderen gaan in groepjes op zoek naar de juiste enveloppen. Iedere envelop heeft een vraag of opdracht waarmee 'geld' verdiend kan worden. De groep die op het einde van de dag het meeste geld heeft verzameld, wint het spel en mag een prijsje uitkiezen.

Vrijdag 5 mei

We verven een bloempot waar we ook zaadjes in gaan planten. Benieuwd of er mooie bloemen uitkomen! Als de zon schijnt gaan we schaduwtekenen en schaduw tikkertje spelen.

clouds
clouds
clouds
clouds
clouds

Dit is Marja.
Bel of mail gerust
als je vragen hebt. 

0495-59 40 01

clouds
clouds
clouds