Iedere dag
een glimlach

Vakantieprogramma meivakantie

Inschrijven
1470207402-original-kiekeboe-deel-3-20160628-91

Programma meivakantie 2024

Maandag 22 april
We starten de vakantie creatief met het versieren van onze T-Shirts en worden als we willen ook geschminkt! We sluiten de middag af met BSO Got Talent en laten hierbij onze grootste talenten aan elkaar zien. 

Dinsdag 23 april
Omdat het dit weekend koningsdag is gaan we aan de slag met het maken van onze eigen kronen! In de middag gaan we aan de slag met Geocache. Dit is een avontuurlijk spel en met behulp van een gps-ontvanger gaan we opzoek naar verborgen schatten. 

Woensdag 24 april
Vandaag gaan we armbandjes maken van touw voor koningsdag! Zodat we nog een beetje extra kunnen stralen voor de koning ;-) 
In de middag gaan we aan de slag met het versieren van cupcakes. 

Donderdag 25 april
De ochtend staat in het teken van freerunning! Samen met een ervaren free runner gaan we aan de slag als echte free runners. 
De middag besteden we wat creatiever en gaan we mooie zweefvogels maken.

Vrijdag 26 april

Omdat dit weekend in het teken staat van een en al feest beginnen we deze dag lekker gezond met het maken van smoothies. ’S Middags gaan we buiten feest vieren en mogen we onze eigen fietsen, ect. versieren voor koningsdag! 

Maandag 29 April
Deze week staat een beetje in het teken van de natuur. Deze dag gaan we bloempotjes verven en zoeken we in de middag naar echte insecten!

Dinsdag 30 April
In ochtend gaan we aan de slag met een regenboogkist van de IVN en sluiten we de dag af met het knutselen van echte 3D vlinders!

Woensdag 1 Mei
Vandaag gaan we zandpotjes met verschillende kleuren maken en spelen we daarna een goed potje flessenvoetbal! Wie zijn fles blijft het langste overeind?

Donderdag 2 mei
Vandaag gaan we de gehele dag aan de slag als alleskunner! We gaan verschillende spellen spelen waarbij je al jou kunsten moet laten zien. Kun jij alles? Ben jij de alleskunner van Kiekeboe 2024?

Vrijdag 3 mei 
De ochtend beginnen we actief met echte oud Hollandse spellen. Hierbij kunnen lekkere pannenkoeken niet ontbreken toch? ;)

Dit is Marja.
Bel of mail gerust
als je vragen hebt. 

0495-59 40 01

mascot
Marja Kuipers