Iedere dag
een glimlach

clouds
clouds
clouds

Programma herfstvakantie 2023

Maandag 16 oktober

We starten de herfstvakantie met een herfstwandeling. Onderweg verzamelen we allerlei materialen voor onze herfsttafel waar we de hele week heerlijk aan kunnen spelen. 

De kinderen van de bovenbouw krijgen een workshop mandala's tekenen op zwart papier met speciale stiften. Dit worden echte kunstwerken! De jongere kinderen kiezen hun mooiste herfstblad uit en gaan met verf en stempels aan de slag.

Dinsdag 17 oktober

Vandaag is een magische dag. De oudste kinderen beleven een heuse Harry Potter dag, maar ook de jongere kinderen gaan veel magie beleven. We knutselen een magische tol van oude cd's. Heb je die thuis nog liggen? Neem ze gerust mee!

Woensdag 18 oktober

We maken een echte legpuzzel. Op een witte puzzel maken we onze eigen tekening. Als deze droog is maken we de stukjes los en kan het puzzelen beginnen. In de middag spelen we herfstbingo met leuke prijsjes. 

Donderdag 19 oktober

De naaimachines komen uit de kast want we maken onze eigen troostzakjes! Eerst kiezen we een mooi stofje uit of tekenen we ons eigen design. Daarna naaien we de stofjes aan elkaar en vullen het zakje met rijst en een lekker geurtje. In de middag leven we ons even lekker uit in de gymzaal. 

Vrijdag 20 oktober

We sluiten de herfstvakantie af met een griezeldag! Iedereen mag griezelig verkleed komen en in de ochtend schminken we ons griezelig. Als lunch eten we spinnensoep en knutselen we spookjes voor het spokenfeest. Daar zal de groene ranje natuurlijk niet ontbreken. 

 

clouds
clouds
clouds
clouds
clouds

Dit is Marja.
Bel of mail gerust
als je vragen hebt. 

0495-59 40 01

clouds
clouds
clouds