Iedere dag
een glimlach

Over ons

Kiekeboe verzorgt dagopvang en buitenschoolse opvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Met ruim 25 jaar ervaring heeft Kiekeboe generaties kinderen zien opgroeien. ‘Opvang’ is de basis, maar eigenlijk dekt dat de lading niet: bij Kiekeboe willen we graag dat kinderen zich prettig voelen én gestimuleerd worden zich te ontwikkelen. Daarom werken we altijd binnen de belevingswereld van kinderen, maar wel vanuit een helder pedagogisch beleid. Bij Kiekeboe zien we het als een uitdaging om een positieve bijdrage te leveren aan de vorming van kinderen. Dat begint met een gezellige sfeer waar iedereen zichzelf kan zijn. Kiekeboe, dat is het gevoel van thuis.

Inschrijven
mascot
1467201706-original-kiekeboe-deel-3-20160628-1231

Organisatie

Kiekeboe is een non-profitorganisatie. De directie bestaat uit Marja Kuipers en Nicole Hesen. Om de kwaliteit te borgen legt de directie verantwoording af aan het bestuur. Het bestuur wordt gevormd door ouders van kinderen die gebruikmaken van Kiekeboe.

Directie
Marja Kuipers
Marja Kuipers

Ik heb altijd al een goede match gehad met kinderen. Het is mooi om – samen met ouders – de zorg te dragen voor een kind. Onze pedagogisch medewerkers spelen daarin een cruciale rol. Bij hen zijn de kinderen in goede handen, zodat ouders met een gerust hart weggaan. Kinderen zijn de toekomst. Vanuit Kiekeboe leveren we daar graag een bijdrage aan.

Bestuur

Patricia de Roder: voorzitter
Jeroen Beelen: penningmeester
Ruud van Mierlo: bestuurslid

 

mascot